skip to Main Content

Skrivmorgon

Morgonstund har guld i mun brukar man säga… Jag är egentligen ingen morgonmänniska men de gånger jag kliver upp, helgmorgon till trots, märker jag att det går riktigt bra att skriva. Huset är tyst, barn, man och hund sover fortfarande och jag kan smyga upp med en kopp te och sätta mig vid köksbordet några timmar. Det är en härlig start på helgen. Idag är det redigering som står på dagordningen, nu ska texten minsann glänsa innan jag skickar in den igen och förlagets lektör får sätta tänderna i den. Sista chansen att göra mina egna förändringar innan jag ska börja ta tag i det som en annan läsare ser. Man blir ju smått blind på sin egen text till slut, ett par nya ögon är oerhört värdefullt! Förra gången tyckte jag att jag var skapligt ”färdig” men fick tillbaka manuset med knappt 2 000 kommentarer i det, bevisligen var jag inte färdig ; ) Den här gången siktar jag på 1 500 kommentarer, man ska tillåta sig att drömma!

6 månader har det tagit sedan första boken i serien om Österby kom ut och det känns som att ”Hemma där hjärtat väntar” börjar få flygfart. Nu syns den både här och där, så roligt! Något som fortfarande är lite av en hemlighet är att jag blivit kontaktad för en intervju till en lokal tidnings kultursidor ”glädjedans” 🙂 Njuter av stunden så mycket jag kan, alla författardrömmar som börjar kännas allt mer verkliga, får nypa mig i armen. Till alla er som läser och lyssnar, delar, gillar och sprider ”Hemma där hjärtat väntar”. Jag är så glad och tacksam! Fortsätt gärna 🙂 ni är bäst!

Kram från en med författardrömmar!

 

This Post Has 0 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top