skip to Main Content

Ännu en härlig feelgoodfredag

Ännu en härlig feelgoodfredag är här och nu är det dags att planera skolstart! Den 21 augusti börjar terminen, häng med i Sofias Skrivskola och få nya klasskompisar i höst! I Sofias Skrivskola kommer du att kunna ta del av flera spännande och utvecklande skrivkurser oavsett var du befinner dig i ditt skrivande. Vi kommer att bolla texter, skrivverktyg, böcker men framförallt kommer vi att ha roligt tillsammans.

Den här månaden delar vi som vanligt med oss av både bok- och skrivtips i Feelgoodbrevet och det är med glädje jag kan berätta att feelgoodförfattare Kristin Emilsson finns med för att dela med sig av sin skrivprocess och sina bästa skrivtips. Kristin är aktuell med sin tredje bok ”In i minsta detalj” som också blir vår bokcirkelbok i facebookgruppen Feelgoodfredag i augusti månad. Vill du ta del av Feelgoodbrevet du också scrollar du längst ned på sidan och skriver in din e-post, varmt välkommen!

Augusti, nu kör vi :)!

//Sofia

This Post Has 0 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top