skip to Main Content

Vinnare

Jag är alldeles överväldigad av den stora respons jag fått i tävlingen om ett gratis lektörsutlåtande. Jag önskar så att jag kunnat låta precis varenda en av er som tävlat vinna eftersom ni alla lagt ner ett så stort arbete och engagemang i att motivera ert behov av lektör och beskriva era berättelser. Jag är så otroligt tacksam för att ni delat med er och ni har alla fått ett personligt meddelande på er mailadress. 

Till sist kunde jag inte hejda mig själv utan valde ut inte mindre än tre av bidragen:
1a plats går till Maria Bouroncle som vinner det Stora Lektörspaketet med ett sammanfattande utlåtande på minst 6 a4-sidor med en analys av texten ur alla perspektiv från anslag till språk, dramaturgi och karaktärer. Noteringar genom hela manus med markeringar och kommentarer på detaljer i texten som särskilt behöver uppmärksammas. Och förstås ett förslag till handlingsplan för fortsatt bearbetning av manus.
På en gemensam 2a plats kommer Johanna Johansson och Angelica Victorin som båda vinner det Lilla Lektörspaketet med ett sammanfattande utlåtande på minst 4 a4-sidor med en analys av texten ur alla perspektiv från anslag till språk, dramaturgi och karaktärer. Och förstås ett förslag till handlingsplan för fortsatt bearbetning av manus.
Är du själv intresserad av ett lektörsutlåtande så titta gärna in under Lektörstjänster här på hemsidan.
Vi har en till vinnare och det är Anna Kinding  som vunnit ett Alla-hjärtans-dags paket fullt av romance. I priset ingår ”Hemma där hjärtat väntar”, ”En enda risk” av Simona Ahrnstedt, ”Månskensstranden” av Nora Roberts och så lite choklad förstås.
Stort grattis till alla vinnare och varmt välkomna till alla nya prenumeranter på månadsbrevet.  I februari är brevet fullt av Feelgood för författare. Vi pratar skrivdagböcker, feelgood-tips , inspirerande läsning och Camilla Davidsson,  författare till ”Änglarna dansar i gryningen”, delar generöst med sig av  sin skrivprocess och avslöjar sina bästa skrivtips. Vill du prenumerera du också skriver du din mailadress längst ned på hemsidan.

This Post Has 0 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top