skip to Main Content

Så lite tid…

…och så många ord att skriva, böcker att läsa, människor att träffa. Fortfarande är det jullov en vecka till innan vardagen drar igång med allt vad det innebär. Även om jag tycker om lov och ledighet pirrar det i mig med en tom kalender som kommer att fyllas med både jobb och roligheter. Det är lätt att drunkna i livspusslet med heltidsjobb, studier, författarskap och familj. I år ska jag påminna mig själv om att vara ännu duktigare på att lägga in egen skrivtid, tid för återhämtning och tid för positiv input.

2017 kommer att bli ett spännande år. I februari debuterar jag med ”Hemma där hjärtat väntar”på Harper Collins förlag och bok nummer två kommer förhoppningsvis att bli flygfärdig. I mars är tar jag examen och blir diplomerad lektör efter att ha gått Ann Ljungbergs lektörsutbildning och jag ser fram emot att träffa många nya människor för att prata skrivande och författarskap.

Vilka är dina skrivardrömmar inför det nya året och hur kan vi hjälpas åt för att uppnå dem? Till och med den 31 mars, 2017 erbjuder jag ett reducerat pris för både lektörstjänster och skrivcoaching. Varmt välkommen att höra av dig så berättar jag mer och ta dig gärna en titt under lektörstjänsten.

Nu rivstartar vi skrivåret 2017 tillsammans, 365 härliga skrivardagar!

info@sofiaymen.se

This Post Has 0 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top